top of page

Fri, Jul 28

|

Anchor Retreat Centre

SUMMER CAMP 2023!

Trại Hè 2023!

Registration is Closed
See other events
SUMMER CAMP 2023!
SUMMER CAMP 2023!

Time & Location

Jul 28, 3:00 PM – Jul 30, 3:00 PM

Anchor Retreat Centre, 14 Beaver Creek Ln, Gilmour, ON K0L 1W0, Canada

Về Sự Kiện / About The Event

CHỖ Ở

Anchor có các tòa nhà bằng gỗ, trong đó có nhà nghỉ bằng gỗ chính, nơi có những phòng được trang bị nội thất, có giường tầng bằng gỗ thông thoải mái. Mỗi phòng đều có nhà vệ sinh đầy đủ với vòi sen hoặc. Wifi có sẵn trên trang web. Có phòng được trang bị với bốn giường tầng đơn và phòng có sáu giường tầng đơn.

ĂN UỐNG VÀ TIỆN NGHI

Anchor có một nhà hàng phục vụ ăn uống có thể phục vụ tất cả các bữa ăn và cà phê/đồ ăn nhẹ. Anchor có hội trường lớn với sức chứa 110 chỗ được trang bị đầy đủ hệ thống AV (hai loa, mixer và màn hình máy chiếu).

Các hoạt động trong khuôn viên bao gồm chèo thuyền kayak, chèo thuyền, bóng chuyền bãi biển, bóng rổ, bắn cung, bóng đá, đi xe đạp, đốt lửa trại và đi bộ đường dài. Cũng có các hoạt động trong nhà như bóng bàn, bi lắc và các trò chơi trên bàn cờ.

Xin lưu ý, Anchor không có nhân viên cứu hộ tại chỗ - nhưng họ sẽ cung cấp áo phao cho những ai muốn chèo thuyền kayak hoặc chèo thuyền. Trước khi rút lui, Anchor sẽ yêu cầu chứng nhận bảo hiểm và giấy miễn trừ trách nhiệm có chữ ký của mỗi cá nhân. Việc sử dụng bất cứ thứ gì trên cơ sở sẽ có nguy cơ của riêng bạn.

ĐỊNH GIÁ

Giá cho 2 đêm từ ngày 28 đến ngày 30 tháng 7 với 6 bữa ăn cho 50 người (bữa tối Thứ Sáu, bữa sáng và bữa trưa Thứ Bảy, bữa sáng và bữa trưa Chủ Nhật), chi phí cho mỗi người lớn sẽ vào khoảng $242+HST mỗi người lớn. 

Anchor có thể cung cấp cho trẻ em một mức giá rẻ hơn. Trẻ em dưới 12 tuổi sẽ bằng một nửa giá của người lớn.

Xin cảm ơn mọi người. Xin Chúa ban cho anh chị em bình an, ân điển và tình yêu thương .

--------------------------------------------------------------------------

Accommodations

Anchor features beautiful log buildings among which is the main lodge where rooms are furnished, featuring comfortable pine bunk beds. Each room has a full washroom with a shower. Wifi is available on-site. The rooms have four single bunk beds, and rooms have six single bunk beds.

Dining and Amenities

Anchor has a restaurant for dining that can accommodate all of your meals and coffee/snacks. Anchor has a large meeting hall of a capacity of 110 seats fully equipped with an AV system (two speakers, a mixer and a projector screen) We will be required to bring our own microphones, cables and instruments for our worship time.

Activities on-site include kayaking, canoeing, beach volleyball, basketball, archery, soccer, biking, campfire, and hiking trails. Anchor also has indoor activities such as ping-pong, foosball and board games as well.

To note, Anchor does not have a lifeguard on site - but they do provide life jackets to those who would like to go kayaking or canoeing. Before our retreat, they will require a certificate of insurance and a liability waiver signed by each individual. The use of anything on the facility would be at our own risk.

Pricing

For a 2-night retreat July 28-30 with 6 meals for 50 people (Friday dinner, Saturday breakfast lunch and dinner, and Sunday breakfast and lunch) the cost per adult will be about $242+HST per adult. Anchor can offer children a cheaper rate. Children under the age of 12 will be half the price of an adult.

Thank you, everyone. May God give you peace, grace and love.

Chia Sẻ / Share The Event

bottom of page